Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s’adhereix a la campanya “Nadal per a totes” amb les cues inclusives

19 de desembre de 2019Infants amb diversitat funcional podran accedir directament a les diferents activitats que es realitzin aquest Nadal 

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s’ha adherit a la campanya “Nadal per a totes” amb les cues inclusives, que està promoguda pel Club ManasG. La cua inclusiva és una cua alternativa i ràpida només per a nenes i nens amb diversitat funcional i d’aquesta manera amenitzar les seves dificultats. L’espera en diferents cues angoixa molt més a nens i nenes amb diversitat funcional per excés d’estímuls o a la seva condició física i motora.

 

El consistori s’ha compromès a habilitar una cua inclusiva en els diferents actes infantils que es facin a la població per infants amb diferents capacitats tant físiques com psíquiques. D’aquesta manera tothom podrà gaudir de les festes de Nadal.

 

Les diversitats funcionals ser permanents, identificades amb el carnet oficial de discapacitat, en tràmit; identificades amb algun document de l’elaboració del diagnòstic i puntuals; amb un comunicat mèdic. L’Ajuntament tindrà en coneixement qualsevol de les dues anteriors.

 

Per accedir a les cues inclusives només caldrà tenir la targeta de discapacitat i podran accedir directament sense passar per l’Ajuntament, tots els menors han d’anar acompanyats d’un adult a càrrec.

Totes les escoles del municipi rebran uns flyers de la campanya perquè es puguin incloure a les agendes de tots els alumnes i arribi a totes les llars. També hi haurà cartells als llocs susceptibles d’habilitar aquesta cua com la pista de gel, el pati lúdic o l’entrega de cartes als reis mags. En aquests actes per exemple, el mateix responsable de la cua haurà d’atendre i deixar passar amb prioritat si un infant es col·loca a la cua paral·lela d’aquesta i s’acredita.


Imatges relacionades

  • Cartes cues inclusives.

    Cartes cues inclusives.