Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L’Ajuntament dona feina a tres persones de la vila a través del Programa Treball i Formació gestionat pel Consell Comarcal

17 de gener de 2020Les persones contractades pel Consell Comarcal van començar el 7 de gener i donaran suport a diferents àrees municipals durant sis mesos

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha donat feina a tres persones, a través del Programa de Treball i Formació del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Es van incorporar el passat 7 de gener i durant sis mesos donaran suport diferents àrees municipals.

 

Una de les persones contractades està donant suport administratiu a l’oficina de l’OMIC i una altra persona ofereix suport administratiu i d’atenció al públic a la Masia de Can Cortés. Per acabar, la tercera persona treball al Punt TIC, el projecte d’alfabetització digital que gestiona l’ONG Palau Solidari amb un conveni amb l’Ajuntament i que es duu a terme al Centre Cívic.

 

El contracte que tenen és de sis mesos a jornada complerta. Dins del contracte hi ha, a més, una formació obligatòria dins l’horari laboral, que marca la subvenció del programa, de 80 h de durada.

El Programa Treball i Formació és una mesura inclosa en el Pla de Desenvolupament de Polítiques d’Ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya des de l’any 2013. Facilita l’experiència laboral i la formació en competències professionals a persones en situació d’atur i amb diferents perfils.

 

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. El Programa Treball i Formació té el cofinançament del Fons Social Europeu-“El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.


Imatges relacionades

  • Palau Avança

    Palau Avança