Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

VetPalau nou comerç adherit al Voluntariat per la Llengua

3 de febrer de 2020El Servei de Català de Palau-solità i Plegamans va iniciar desembre la campanya del Voluntariat per la Llengua amb els comerços i establiments de la vila. Vet Palau ha estat el segon comerç a adherir-se a la campanya i se suma als més de tres mil establiments de tota Catalunya que hi col·laboren. El primer comerç a adherir-se a la vila va ser el Quiosc Roser el passat mes de desembre.

 

Els establiments que s’adhereixen al Voluntariat per la Llengua es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar la llengua, encara que tinguin dificultats per fer-ho.

 

Per reconèixer-los, els establiments tenen un adhesiu a l’entrada que els identifica i també reben un diploma nominal. A https://www.vxl.cat/establiments es pot consultar tots els establiments col·laboradors.

 

Per participar com a comerç col·laborador i format part d’aquesta campanya podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Català al 93 864 04 26 o al correu electrònic: palauplegamans@cnpl.cat


Imatges relacionades

  • VetPalau segon comerç adherit al Voluntariat per la llengua

    VetPalau segon comerç adherit al Voluntariat per la llengua