Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

Polinyà relleva Sentmenat en la presidència de l’AMERC

27 de febrer de 2020Palau-solità i Plegamans la va ostentar el 2017 i tornarà a recaure el 2023

 

Ahir al migdia l’edifici de Can Gavarra, de Polinyà, va acollir el relleu de presidència de l’AMERC (Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes) que va recaure sobre l’Ajuntament d’aquesta població en substitució de Sentmenat. A l’acte hi van assistir l’alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, i la regidora d’Empresa i Ocupació Laura Navarro.

 

En l’acte es va agrair la feina feta per l’Ajuntament de Sentmenat i sobretot l’esforç conjunt per dur a terme projectes estratègics en benefici de tot el territori tots ells relacionats amb el teixit empresarial i el suport a la indústria i el teixit productiu.

 

Tots els alcaldes i alcaldessa dels municipis que formen part de l’associació van fer esment de la importància del treball conjunt i van rememorar els esforços per trobar un mecanisme de funcionament útil i eficient per poder dur a terme els projectes tècnics i es van encoratjar pels bons resultats obtinguts fins ara i a seguir endavant amb nous reptes.

 

Aquesta associació va iniciar la seva trajectòria l’any 2012. Els primers anys la presidència l’ostentava Santa Perpètua de Mogoda, i a partir de l’any 2015 es va establir una presidència rotatòria, acabant enguany la primera volta amb la presidència de Polinyà, de manera que l’any vinent la presidència tornarà a Santa Perpètua. A Palau-solità i Plegamans la presidència va recaure l’any 2017 i la pròxima vegada serà el 2023.

 

L’AMERC està formada pels municipis de Caldes de Montbui, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, la Llagosta, Polinyà i Santa Perpètua de Mogoda. En total, abasta una àrea geogràfica de 109 km2 amb una població de 89.000 habitants i un teixit empresarial que inclou 32 polígons amb unes 3.500 empreses i més de 50.000 llocs de treball.

 

Des del 2014, quan es constitueix l’AMERC amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d’ocupació a les sis localitats, s’han dut a terme un bon nombre de projectes conjunts per a impulsar àmbits estratègics, especialment la logística, el vehicle elèctric i les TIC en la indústria 4.0. També s’ha treballat en oferir assessorament especialitzat, facilitar accés de la fibra òptica a les empreses i en la internacionalització d’aquestes. La formació, el suport a l’emprenedoria, l’afavoriment de networking entre empreses i el suport a la creació d’associacions de persones empresàries als polígons del territori també han estat a l’agenda dels darrers anys pel que fa a les actuacions de l’AMERC.


Imatges relacionades

  • Assamblea canvi Presidència AMERC: Isidre Pineda (Caldes de Montbui), Isabel Garcia (Santa Perpètua de Mogoda), Marc Verneda (Sentmenat), Javi Silva (Polinyà), Oscar Sierra (La Llagosta) i Oriol Lozano (Palau-solità i Plegamans)

    Assamblea canvi Presidència AMERC: Isidre Pineda (Caldes de Montbui), Isabel Garcia (Santa Perpètua de Mogoda), Marc Verneda (Sentmenat), Javi Silva (Polinyà), Oscar Sierra (La Llagosta) i Oriol Lozano (Palau-solità i Plegamans)

  • La regidora Laura Navarro a l'assamblea pel canvi de presidència de l'AMERC.

    La regidora Laura Navarro a l'assamblea pel canvi de presidència de l'AMERC.

  • Assamblea canvi presidència AMERC:

    Assamblea canvi presidència AMERC: