Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

La Cambra de Comerç de Sabadell atorga a Estrada Ferreters el premi al millor aparador de Nadal de Palau-solità i Plegamans

6 de març de 2020Estrada Ferreters ha estat guardonada per la Cambra de Sabadell amb el premi al millor aparador del municipi en la 50a edició del Concurs de Nadal d'Aparadors que convoca aquesta entitat en col·laboració amb els consistoris i les associacions del ram situades en la demarcació, incloent-hi l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació de Comerciants del municipi.

 

El lliurament dels premis es va fer ahir 5 de març, a la seu de la Cambra de Sabadell. Van participar en aquest acte, l’alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, i el regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament, Ovidi Popescu. A més de lliurar al representant de Estrada Ferreters els 400€ amb els que està dotat el aquest premi, l’alcalde i el regidor li van fer entrega d’una peça de ceràmica que representa l’Alzina de Can Padró.

 

A més d’aquest guardó, Estrada Ferreters, ha obtingut el segon premi al millor aparador de la demarcació del Vallès Occidental que atorga la Cambra de Sabadell, valorat amb 200 euros i diploma.

 

Estrada Ferreters suma així un altre premi per l'aparador que va lluir l'establiment durant la campanya comercial de Nadal 2019. I és que en anys anteriors ja en va obtenir el mateix premi en aquesta modalitat.


Imatges relacionades

 • Oriol Lozano i Ovidi Popescu amb els responsables d'Estrada Ferreters

  Oriol Lozano i Ovidi Popescu amb els responsables d'Estrada Ferreters

 • Aparador d'Estrada Ferreters

  Aparador d'Estrada Ferreters

 • Entrega de premis

  Entrega de premis

 • Entrega de premis

  Entrega de premis

 • Entrega de premis

  Entrega de premis

 • Entrega de premis. Foto de grup.

  Entrega de premis. Foto de grup.