Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

El govern municipal facilitarà l'ampliació de les terrasses de bars i restaurants

8 de maig de 2020Les noves mesures s'aplicaran quan Palau-solità i Plegamans entri en la FASE 1 del desconfinament

 

Arran de la previsió d'obertura de bars, restaurants i terrasses, en el moment que Palau-solità i Plegamans entri en la FASE 1 del desconfinament, el govern municipal ha decidit avui prendre una sèrie de mesures amb l'objectiu d'ajudar el sector al retorn a l’activitat, quan abans millor.

 

Aquestes són les mesures:

  • Facilitar l’ampliació de l’espai de les terrasses.
  • Tots els bars o restaurants podran sol·licitar, de forma individual, una ampliació del seu espai de terrassa per així complir amb la normativa sanitària i de seguretat que es demana, però poder mantenir l’aforament.
  • El podran sol·licitar tots els establiments, tant els que ocupen la via pública, com els que disposen de terrasses privades.
  • Totes les peticions seran tractades de forma individual i es donaran les instruccions tècniques pertinents per poder ampliar aquest espai.
  • S’ha de sol·licitar per via telemàtica, mitjançant instància des del web de l'Ajuntament i adreçar-la a l'àrea de Via Pública.
  • No es cobrarà taxa per l’ampliació d’aquest espai.
  • S’estudien altres mesures econòmiques.

50% de la capacitat

Recordem que en el moment que la vila entri en la FASE 1 del desconfinament, els bars i restaurants podran obrir les seves terrasses amb una limitació del 50% de la seva capacitat entre altres mesures. Aquest retorn a l'activitat podria no ser prou per garantir la viabilitat dels negocis, i és per això que el govern ha pres aquestes mesures, i d'altres que es prendran més endavant i que s'estan estudiant.

 

Recordem que per sol·licitar l'ampliació de l'espai de terrasses de bars i restaurants s'ha de fer des de la instància genèrica i adreçarla a l'àrea de Via Pública.


Imatges relacionades

  • Terrassa d'un bar

    Terrassa d'un bar

Enllaços relacionats