Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

L'Ajuntament dona suport als treballadors i treballadores de Nissan arran de l'anunci del seu tancament

31 de maig de 2020Aquest dissabte tots els grups municipals van aprovar una Declaració Institucional d'urgència

 

L’Ajuntament de Palau-solità I Plegamans dona suport als treballadors i treballadores de l’empresa Nissan a través d’una declaració institucional de tots els grups municipals, un cop anunciat el tancament de l’activitat dels tres centres que té a Catalunya.

 

El conjunt de grups municipals de l’Ajuntament manifestem en aquesta declaració el seu suport al personal laboral de Nissan. També, mostren la seva preocupació i solidaritat per les conseqüències que una mesura tan dura pot comportar per al conjunt de proveïdores i empreses auxiliars que treballen per aquesta empresa, que afecta a més de 25.000 treballadors i treballadores a Catalunya.

 

Així mateix, manifesten que el sector de l’automoció és un motor important de l’economia, amb un teixit industrial consolidat i que dona feina a centenars de milers de treballadors i treballadores a Catalunya.

 

Per això, insten a la Generalitat i al Govern central a promoure totes les accions necessàries per interpel·lar la direcció de Nissan i exigir el ple compliment dels seus compromisos.

 

Llegeix la declaració sencera en aquest enllaç: Declaració Institucional Nissan.


Imatges relacionades

  • Nissan

    Nissan

Documentació adjunta