Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

El Consell Comarcal i la Diputació ofereixen tallers virtuals durant la setmana de l’Energia 2020

15 de juny de 2020La propera setmana del 20 a 26 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2020, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. Durant el mes de juny, el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza amb la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, una programació de tallers virtuals per avançar cap a la transició energètica.

 

A partir d’avui 15 de juny i fins al 30 de Juny, al Vallès Occidental s’han programat 6 tallers en directe a través de la plataforma Youtube i Zoom, amb disponibilitat de disposar posteriorment de la sessió enregistrada, basats en recomanacions d’estalvi per que els usuaris trobin solucions als seus consums i costos energètics, i interacció en directe amb els assistents a través del xat.

 

En el conjunt del cicle es vol d’ajudar a les famílies, comerços i empreses a estalviar energia i molta despesa econòmica, i introduir conceptes com l’autoconsum fotovoltaic i la mobilitat elèctrica.

 

La programació de tallers gratuïts és la següent:

  • 15 de juny, a les 16:30 h: Estalvi i eficiència energètica a la llar. ZOOM
  • 17 juny, a les 15.30 h:  Estalvia al teu comerç. ZOOM
  • 19 juny, a les 15.30 h: Estalvia a la teva empresa. ZOOM
  • 22 juny, a les 19 h: Biomassa, l'energia renovable de proximitat. YouTube live
  • 29 juny, a les 19 h: Ha arribat l'hora de comprar un cotxe elèctric (o no). YouTube live
  • 30 juny, a les 19 h:  Autoconsum, plaques solars...de què estem parlant?. YouTube live

 

Totes les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

 

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.


Imatges relacionades

  • Tallers Setmana Energia 2020 Consell Comarcal

    Tallers Setmana Energia 2020 Consell Comarcal

Enllaços relacionats