Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Palau-solità i Plegamans tindrà uns dolços personalitzats: els Patufets

2 de desembre de 2020S’entregaran a tot l’alumnat de la vila i es podrà adquirir a les tres pastisseries que l’han creat, Inesana, Coromines i Turón

 

El pròxim dimecres 9 de desembre a tot l’alumnat de les escoles de Palau-solità i Plegamans se’ls hi entregarà una bossa de les pastetes locals Patufets juntament amb una petita motxilla i un dibuix.

 

Aquestes pastetes han estat creades pels mestres pastissers de tres forns i pastisseries de la vila, Jordi Cañadillas d’Inesana Pastisseria, Josep Corominas de Pastisseria Corominas i Pere Turón de la pastisseria Turón.

 

Neixen de la iniciativa de la regidoria de Comerç i Turisme amb la voluntat de promocionar la vila i el seu patrimoni com element dinamitzador dee comerç  És un producte de km0 fetes a la vila seques i dolces amb gust a ametlla i vainilla.

 

S’ha fet una inversió de 3.900 euros per la primera compra de 1.600 unitats per repartir a les escoles a l’hora de facilitar les etiquetes per les pastisseries per una tirada inicial. Es podrà adquirir per un preu inferior a tres euros.  

 

Els dolços Patufets volen fer a més un homenatge al personatge català Patufet popularitzat per l’escriptor i veí il·lustre de la vila, Josep Maria Folch i Torres.


Imatges relacionades

 • Dolços Patufets

  Dolços Patufets

 • Dolços Patufets

  Dolços Patufets

 • Els tres mestres pastissers juntament amb l'alcalde Oriol Lozano i el regidor de Comerç i Turisme Ovidi Popescu

  Els tres mestres pastissers juntament amb l'alcalde Oriol Lozano i el regidor de Comerç i Turisme Ovidi Popescu

 • Presentació Patufets

  Presentació Patufets