Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol

Onze projectes de 14 persones es presenten al programa @emprensocial

14 de desembre de 2020 El programa @emprensocial ha registrat onze projecte de 14 persones emprenedores. Aquests projectes que pretenen fomentar al municipi l’Economia Social estan relacionats amb la millora de la salut, activitats culturals, banc del temps, apoderament de persones i comunitats, enfortiments de comerços i persones emprenedores i assessorament legal.

 

Aquest programa neix amb dos principals objectius: per una banda ajudar a les persones participants a trobar idees de negoci sota els valors de l’economia social i que generin impacte en el territori i per altra banda acompanyar a desenvolupar models de negoci sostenibles econòmicament.

 

Les persones que formen part d’aquest projecte gaudiran de formació online gratuïta per la construcció i incubació del seu projecte, amb càpsules formatives, conceptes teòrics i pràctics, sessions de treball i d’acompanyament individualitzat per anar desenvolupant el projecte enfocant tots els àmbits a treballar.

 

Alhora també s’ajudarà a la difusió del projecte i la divulgació per a la transformació social, es proporcionarà assessorament jurídic i fiscal i es donarà informació sobre subvencions.

 


Imatges relacionades

  • Resultats @emprensocial

    Resultats @emprensocial

  • Cartell @emprensocial

    Cartell @emprensocial