Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Informació sobre el Mercat Setmanal de demà 14 de març

13 de març de 2020Només muntaran les parades de producte fresc i ho faran a la pista coberta de manera excepcional

 

Des de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, i seguint les directrius del Departament de Salut de la Generalitat, es suspèn parcialment el Mercat Setmanal per prevenció i per evitar possibles contagis del #Coronavirus a causa del desplaçaments de persones entre municipis.

 

Tot i això, per garantir que totes les famílies tinguin productes de primera necessitat, de manera excepcional, s’habilitarà demà la pista coberta al costat del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor perquè els paradistes de productes frescos puguin muntar les seves parades. En aquest cas, l’aforament serà limitat i es garantirà la seguretat de tothom mitjançant un control dels accessos.

 

Segons indica el decret del Departament de Salut: “Respecte de les activitats relacionades amb els mercats d’abastiment de productes frescos a l’aire lliure, mentre no hi hagi una indicació expressa contraria, és necessari que es garanteixi la seva continuïtat, en el ben entès que hauran de complir la Resolució SLT/704/2020 de l’11 de març, amb la qual s’adoptin mesures de distanciament social en relació amb els esdeveniments multitudinaris”.


Imatges relacionades

  • Informació actualitzada Coronavirus

    Informació actualitzada Coronavirus

Documentació adjunta