Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Últims dies per presentar-se als concursos de Música Jove i de disseny de l'Agenda Jove

23 d'octubre de 2014Durant aquests últims dies d'octubre s'acaben els terminis per presentar candidatures a dos concursos que convoca l'Espai Jove l'Escorxador. Es tracta del X Concurs de disseny de l'Agenda Jove i del X Concurs de Música Jove. Es pot consultar més informació i les bases d'ambdós concursos als enllaços adjunts.

 

En primer lloc, finalitza el termini per presentar candidatura al X Concurs de disseny de l'Agenda Jove, el divendres 24 d'octubre. Poden presentar-s'hi joves amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys d'edat, residents a Palau-solità i Plegamans o a la província de Barcelona. El disseny ha de tenir en compte que es tracta d'una publicació destinada a la població jove. El premi per al millor disseny és una càmera GoPro–Hero 3 White Edition.

 

En canvi, els interessats en presentar-se al X Concurs de Música Jove disposen encara d'uns dies més per presentar candidatura, fins al 31 d'octubre. Poden participar-hi solistes o grups joves, que puguin oferir almenys vint minuts de repertori i que tinguin alguns dels seus components entre els 12 i els 30 anys. No poden participar-hi grups o solistes amb contracte discogràfic o un disc editat. Dels grups presentats, se'n seleccionaran un màxim de vuit per a actuar als concerts del Concurs de Música Jove, que se celebraran els dies 22 i 23 de novembre. Els premis inclouen l'enregistrament d'una maqueta en un estudi professional (1r premi), l'abonament gratuït als bucs d'assaig el Galliner durant tres mesos (2n premi) i un curs formatiu de 4 hores sobre el món musical i la possibilitat d'oferir un concert al municipi (accèssit al millor directe.


Imatges relacionades

  • Els Estofats, guanyadors del Concurs de Múscia Jove 2013, en concert en la Festa Major 2014. Imatge de Miquel Monfort.

    Els Estofats, guanyadors del Concurs de Múscia Jove 2013, en concert en la Festa Major 2014. Imatge de Miquel Monfort.

Enllaços relacionats