Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Els joves ja poden dir la seva al 'Mulla't per la Festa Major 2015'

23 de gener de 2015La jornada de participació se celebra el 31 de gener però ja es poden fer propostes al web i xarxes socials de l'Escorxador

 

L'Espai Jove l'Escorxador ja ha posat en marxa el 'Mulla't per la Festa Major 2015', el procés participatiu amb el que els i les joves del municipi proposen activitats per a la festa grossa del municipi i s'impliquen en el seu disseny. La jornada participativa presencial se celebra el dissabte 31 de gener, a l'Espai Jove l'Escorxador, de 10 a 16h.

 

Amb tot, el 'Mulla't per la Festa Major 2015' ja és operatiu a través d'Internet. Es poden fer propostes a través de dues vies. La primera, completant una enquesta al web www.espaijoveescorxador. La segona consisteix en publicar propostes als perfils que l'Escorxador té a les xarxes socials Facebook i Twitter, utilitzant l'etiqueta #Mullat2015.

 

El dia 31 de gener se celebra la jornada participativa i presencial. Tal i com s'ha mantingut des de l'any 2006, aquesta és la cita central del procés participatiu. En aquesta trobada es presenten i es posen en comú totes les propostes. A més, s'hi creen les comissions per treballar en l'organització. Abans, però, es fa una valoració de l'anterior Festa Major. Tot seguit s'indiquen els horaris, el pressupost i els espais disponibles per a la Festa Major 2015. 


Imatges relacionades

  • Mulla't per la Festa Major 2014

    Mulla't per la Festa Major 2014

  • Mulla't per la Festa Major 2014

    Mulla't per la Festa Major 2014

Enllaços relacionats