Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Una vintena de joves consensuen propostes al 'Mulla't per la Festa Major 2015'

4 de febrer de 2015Els joves que ho desitgin poden afegir-se als grups de treball, que es mantenen oberts, per tancar el programa definitiu junt amb les entitats de la vila i l'Ajuntament

 

El Mulla't per la Festa Major 2015 ha aplegat una vintena de joves que van dedicar el dissabte 31 de gener a debatre i consensuar propostes per a la propera festa grossa de la vila, que enguany se celebrarà entre els dies 27 i 31 d'agost. En la mateixa jornada es van crear les comissions de treball i de seguiment, que resten obertes a la incorporació de tots els joves del municipi que vulguin afegir-s'hi.

 

Joan Carles Tinoco, Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura i regidor de Joventut, va acompanyar els joves durant una part de la jornada. Tinoco subratlla que "el Mulla't és el procés participatiu més potent al poble quant a la creació d'idees". Afegeix que del Mulla't "surten noves activitats que acaben formant part de la Festa Major i sovint s'han convertit en les més estables i millor valorades". De fet, algunes de les activitats més reeixides de la Festa Major són propostes que van néixer en edicions anteriors del Mulla't, com el Coloraines Fest, els Jocs Rurals, les Empalmades, l'Escenari Boig o la Karpasana, entre altres.

 

La jornada participativa va començar amb una valoració de la Festa Major 2014, destacant els aspectes positius però també els negatius. A partir d'aquí van debatre entre ells i van treballar en grups per acabar consensuant un programa parcial. Van tenir en compte les opinions que molts joves van expressar mitjançant el web i les xarxes socials de l'Espai Jove l'Escorxador, incorporant algunes de les idees traslladades al Mulla't per aquestes vies. Així, i via online, es van recollir una vintena d'opinions sobre la Festa Major 2014, 11 propostes d'activitats i 17 suggerències de concerts musicals.

 

El programa parcial dels joves es durà al procés participatiu general de la Festa Major, on també hi són presents bona part de les entitats del municipi i l'Ajuntament. L'objectiu és incloure totes aquestes propostes al programa definitiu, sempre i quan obtinguin l'aprovació al procés participatiu general i s'ajustin a les limitacions establertes pel pressupost i per altres variables, com la disponibilitat d'agenda dels artistes i grups proposats.

 


Imatges relacionades

 • Mulla't per la Festa Major 2015.

  Mulla't per la Festa Major 2015.

 • Mulla't per la Festa Major 2015

  Mulla't per la Festa Major 2015

 • Mulla't per la Festa Major 2015

  Mulla't per la Festa Major 2015

Enllaços relacionats