Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Palau-solità i Plegamans gaudeix de l’espectacle teatral Mesa para 2

23 de novembre de 2015L’edifici de l’Ajuntament també va formar part de l’escenografia 

 

Com si fos la inauguració d’un nou restaurant al municipi, tot estava preparat el passat divendres 20 per acollir l’espectacle de teatre de carrer Mesa para 2, de la Companyia Colabse. “El més divertit va ser que no podíem explicar que era teatre, i tothom pensava que venia a la inauguració d’un nou restaurant, on es convidava a un sopar per a dues persones a tots els assistents”, explica el regidor de Joventut, Marc Sanabria.

 

La història va començar al local situat al costat de l’Organisme Autònom de Gestió Tributària, al carrer Josep Brugués, 5. Allà el públic feia cua per entrar al restaurant, quan, de sobte, tot el local es va omplir de fum. Per aquest motiu, tot el personal del restaurant, des del chef fins al mestre de sala i les cambreres, van haver de buscar un local alternatiu per poder fer la seva inauguració. Aquí va començar un cercavila que va portar a tot el públic pels carrers del centre del poble, fins que van arribar a la plaça de la Vila, on es llogava l’edifici de l’Ajuntament.

 

En aquell moment, es va obrir una negociació econòmica entre el mestre de sala i el propi regidor Sanabria, que va acabar llogant l’edifici consistorial per 500 euros. La resta de l’espectacle es va desenvolupar a la plaça, on hi havia una bola gegant que contenia la cuina, i el balcó de l’Ajuntament va ser l’escenari d’un sopar per a dues persones del públic... un sopar, però, que no va acabar del tot bé ja que la cuina es va tornar a cremar.

 

“Es tracta d’un espectacle molt divertit que ha funcionat molt bé a tot arreu on s’ha fet”, explica Sanabria. “La gràcia està en la interacció amb el públic i en què, d’entrada, ningú no sap que és teatre”. Precisament, aquest fet va provocar diferents reaccions entre la ciutadania del poble a les xarxes socials, quan van entendre que l’Ajuntament feia promoció d’un local privat. “Esperem que ningú s’hagi sentit ofès, tot formava part de l’espectacle. A més, volem agrair molt especialment al propietari del local del carrer Josep Brugués perquè ens ha cedit l’espai per poder fer l’actuació”.


Imatges relacionades

 • El restaurant es va cremar abans de la seva inauguració

  El restaurant es va cremar abans de la seva inauguració

 • El regidor va llogar l'edifici de l'Ajuntament per 500 euros

  El regidor va llogar l'edifici de l'Ajuntament per 500 euros

 • La plaça de la Vila es va convertir en l'escenari del nou restaurant

  La plaça de la Vila es va convertir en l'escenari del nou restaurant

 • Una parella va sopar al balcó de l'Ajuntament

  Una parella va sopar al balcó de l'Ajuntament