Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Música rap contra el masclisme amb El Chojin i el grup local Inyección de la Conciencia

17 de desembre de 2015El compositor i músic madrileny El Chojin, un dels rapers espanyols més respectats, conegut pel fort compromís social de les seves lletres, va oferir una xerrada-concert al Teatre de la Vila. Les entrades es van exhaurir dies abans del concert, que va tenir lloc el passat divendres.

 

Així, les 200 persones que van omplir el teatre, majoritàriament joves, van gaudir durant gairebé tres hores de la música i les lletres del músic. El Chojin va compartir escenari amb el grup local Inyección de la Conciencia, que va presentar-hi el videoclip del seu tema 'Rap contra el machismo', una cançó que denuncia la violència contra les dones. Van composar aquest tema per iniciativa pròpia i amb el suport de l'equip tècnic de l'Espai Jove l'Escorxador.

 

 

Marc Sanabria, regidor de Joventut de l'Ajuntament, va ser una de les persones que va disfrutar del concert i la xerrada. "A través de la música i de les lletres compromeses de Chojin, es va poder conscienciar als joves palauencs de la importància de les lluites socials per un món més just".

 

I és que l'espectacle, força interactiu, alternava cançons amb reflexions sobre múltiples temes. Es va parlar de la importància de la igualtat entre totes les persones, de la necessitat d'eradicar el masclisme i el racisme, així com de les violències que duen implícites. També es van tractar qüestions com la importància de l'esforç, el creixement i l'empoderament personal. El Chojin va respondre també a les preguntes que li feia el públic, relacionades amb aquests temes però també amb la seva història personal i professional.

El concert va ser organitzat per l'Espai Jove l'Escorxador i la regidoria de Joventut. S'emmarca dins el programa de Salut Jove, que té com a objectiu dotar els i les joves d'eines i recursos per gaudir d'una vida saludable i evitar pràctiques de risc com els masclismes, les violències i el consum de drogues.


Imatges relacionades

  • El Chojin, al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans. Imatge de Haller Motion.

    El Chojin, al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans. Imatge de Haller Motion.

  • El Chojin, al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans. Imatge de Haller Motion.

    El Chojin, al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans. Imatge de Haller Motion.

Enllaços relacionats