Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Inscripcions obertes al ‘Mulla’t’, l’espai on els joves fan propostes per a la Festa Major

13 de gener de 2016La jornada de participació i debat se celebra el proper dissabte 30 de gener a l’Escorxador

 

L’Espai Jove l’Escorxador ja ha obert les inscripcions per participar al ‘Mulla’t 2.0’, l’espai on els i les joves decideixen propostes per a la Festa Major, que enguany se celebra del 26 al 29 d’agost. Si bé la jornada presencial té lloc el 30 de gener, es poden fer propostes on-line fins al 21 de gener, omplint el formulari disponible al web Mulla’t per la Festa Major.

 

Al Mulla’t hi estan convidades totes les persones de la vila que tenen entre 12 i 30 anys. Com a novetat, aquest any s’ha demanat a alumnes de l’Institut Ramon Casas i Carbó que omplin unes enquestes sobre la Festa Major i sobre quines activitats voldrien que s’hi incloguin.

 

Marc Sanabria, regidor de Joventut, recorda que “el Mulla’t, que se celebra des del 2006, és un dels espais de participació més consolidats al municipi”. Alhora, anima a nois i noies a dir-hi la seva: “Serveix perquè el col·lectiu jove es faci seva la Festa Major, dient quins actes volen que hi hagi i assumint el compromís de prendre part en l’organització”.

 

De fet, el 30 de gener és la jornada en què els joves aproven quines propostes duran a la Comissió de Festes, òrgan que tanca el programa definitiu. A més, qui ho desitgi s’inscriu en comissions temàtiques per a l’organització d’activitats concretes. La jornada participativa del 30 de gener començarà a les 10 del matí. En primer lloc, es valorarà la Festa Major 2015. Després es farà un repàs a la informació bàsica de la Festa Major, com ara els horaris, el pressupost i els espais disponibles. A partir d’aquí s’exposaran les propostes d’activitats, que es debatran per posar-les en comú i arribar a acords. Tot seguit es crearan les comissions que treballaran a fons aspectes concrets de les propostes i faran el seguiment fins al tancament del programa definitiu.

 

Són moltes les activitats que han estat proposades per joves al Mulla’t i que s’han inclòs i consolidat en les darreres edicions de la Festa Major, com el ColoRain, l’Empalmada, la Nit de Hip-hop, el Concurs de Cuina de Supervivència, la Frikimajor, l’Antipregó, l’Escenari Boig, els Jocs Rurals i algunes de les gimcanes...


Imatges relacionades

 • ColoRain a la Festa Major 2015. És un acte sorgit del Mulla't. Imatge presa per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament.

  ColoRain a la Festa Major 2015. És un acte sorgit del Mulla't. Imatge presa per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament.

 • Empalmada a la Festa Major 2015. És una activitat sorgida del Mulla't. Imatge presa per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament.

  Empalmada a la Festa Major 2015. És una activitat sorgida del Mulla't. Imatge presa per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament.

 • Comissió de treball al Mulla't 2014.

  Comissió de treball al Mulla't 2014.

 • Participants al Mulla't 2015.

  Participants al Mulla't 2015.

Enllaços relacionats