Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

'I feel alone’, primer videoclip de Cul de Sac, un dels grups guanyadors del Palau Ressona 2016

26 de gener de 2017A més d’enregistrar el tema a la Bucbonera Studios, el premi inclou una actuació en directe a Palau-solità i Plegamans

 

‘I feel alone’ és la cançó que el grup palauenc Cul de Sac ha produït amb la Bucbonera Studios, on també han enregistrat el videoclip del tema. Tot plegat és part del premi que el grup va aconseguir en la darrera edició del Palau Ressona, el Concurs de Música Jove que organitza l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans a través de l’Espai Jove l’Escorxador. El premi en la Categoria B es complementa amb un concert que Cul de Sac oferirà en directe a Palau-solità i Plegamans, en una data que s’ha de concretar.

 

 

Cul de Sac s’ha guanyat aquests premis per la qualitat de l’actuació que van fer en directe el passat 19 de novembre, a la final del Palau Ressona. L’altre guardó que es va decidir aquella nit, el de la Categoria A, es va atorgar a Psychotropic Swamp. Inclou la producció i enregistrament d’una maqueta amb la Bucbonera Studios i la seva distribució digital a través de la Cúpula Music. S’espera que el públic pugui gaudir en breu d’aquest treball. A banda de Psychotropic Swamp i Cul de Sac, els altres grups que van actuar a la final del Palau Ressona van ser Homicidio Auditivo, Banshee’s Downfall i Descarto Rock. Tots ells van regalar al nombrós públic una nit de varietat i qualitat musical.

 

“El Palau Ressona és una part molt visible de l’aposta que fa el municipi per la música com a eina d’expressió i participació dels i les joves”, explica Marc Sanabria, regidor de Joventut de l’Ajuntament. I és que, a més del concurs, l’Espai Jove l’Escorxador posa a disposició dels grups joves dos bucs d’assaig amb el material bàsic necessari per crear i enregistrar temes. A banda, i en paral·lel als cursos i tallers de l’Escola Municipal de Música, l’Escorxador organitza tallers, cursos, concerts i altres activitats que potencien la música com a activitat d’entreteniment, aprenentatge i socialització per al col·lectiu jove.

 


Imatges relacionades

  • Cul de Sac al Palau Ressona 2016, Concurs de Música Jove.

    Cul de Sac al Palau Ressona 2016, Concurs de Música Jove.

  • Cul de Sac, grup guanyador de la categoria B del Palau Ressona 2016, Concurs de Música Jove.

    Cul de Sac, grup guanyador de la categoria B del Palau Ressona 2016, Concurs de Música Jove.

Enllaços relacionats