Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

Els joves escullen la proposta de ‘skatepark’ que més els agrada

21 de juliol de 2017Tres representants dels joves s’han de reunir amb l’equip tècnic per ultimar detalls sobre el disseny triat

 

El procés participatiu per decidir com serà el nou ‘skatepark’ encara la recta final. La trentena de ‘skaters’, ‘scooters’ i ‘bikers’ que hi han pres part ja han escollit una proposta entre els dos dissenys plantejats per l’equip tècnic, elaborats en base a les preferències expressades pels joves.

 

Amb tot, el projecte no està encara tancat del tot. Tres representants dels joves es reuniran de nou amb l’equip tècnic, probablement al setembre, per proposar algunes modificacions sobre la proposta guanyadora. Volen ultimar detalls, com la disposició final dels elements amb què comptarà.

 

El nou ‘skatepark’ es construirà entre el carrer Maria Aurèlia Capmany i la Ronda Verda de la Riera, al solar situat just davant de l’actual. El nou tindrà una superfície d’uns 800 metres quadrats, aproximadament. La previsió és que les obres puguin començar el primer trimestre del 2018.

 

Tal i com subratlla Marc Sanabria, regidor de Joventut i de Participació Ciutadana, “el procés participatiu vinculant permet que els usuaris, els joves que practiquen aquests esports, se’l facin seu des de l’inici i que la pista respongui als seus gustos i necessitats”. Les reunions i debats d’aquest procés van iniciar-se al març. S’han fet una sèrie de trobades en les que els joves han debatut sobre el tipus de pista que prefereixen i els elements que contindrà perquè s’hi puguin practicar diferents esports sobre rodes.


Imatges relacionades

  • Proposta de 'skatepark' escollida pels joves però no definitiva, subjecta a possibles petits canvis per decidir.

    Proposta de 'skatepark' escollida pels joves però no definitiva, subjecta a possibles petits canvis per decidir.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats