Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Nerea Bassart i la Cabanya, guanyadors del Palau Ressona, el Concurs de Música Jove

13 de novembre de 2017Akathis, Antares, Debone i Nina Cintas completen la llista de finalistes que van oferir concerts d’una gran qualitat

 

La cantautora Nerea Bassart i el grup reggae la Cabanya s’han proclamat guanyadors del Palau Ressona 2017, el Concurs de Música Jove que organitza l’Espai Jove l’Escorxador de Palau-solità i Plegamans. El jurat va reconèixer la dificultat a l’hora d’adjudicar els premis, donada la gran qualitat que van demostrar els i les finalistes sobre l’escenari en els concerts en directe que van oferir aquest dissabte a la nit a la Sala Polivalent.

 

Nerea Bassart, cantautora penedesenca, es va proclamar com a guanyadora en la categoria A. El premi inclou la gravació d’una maqueta sota la supervisió d’un productor professional i la seva distribució en plataformes digitals. La Cabanya, una formació reggae de Lliçà d’Amunt, es va fer amb els premis de la Categoria B: gravació d’una cançó i un videoclip amb un productor professional i fer un concert en directe a Palau-solità i Plegamans en coordinació amb la programació d’activitats de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

 

Marc Sanabria, Tinent d’Alcaldia, regidor de Joventut i membre del jurat, es mostrava molt satisfet en valorar les actuacions al micròfon de Ràdio Palau: “Cada any s’està veient un creixement en la qualitat per part dels grups que participen al Palau Ressona”. “Estem molt contents d’ajudar els grups novells i veure la qualitat, la implicació i les ganes que hi posen”, afegia Sanabria.

 

I és que les nombroses persones que van acudir-hi van gaudir de valent amb els concerts dels guanyadors i dels grups Akathis, Antares i Debone i de la cantautora Nina Cintas. La qualitat de les cançons i de la posada en escena de tots els participants va entusiasmar el públic i el jurat. Van oferir un menú musical amb una gran varietat d’estils: rock, blues i pop, per part d’Antares; metal, de la mà d’Akhatis; Debone va aportar un metal més alternatiu i electrònic... Nina Cintas i Nerea Bassart, com a bones cantautores, van aportar cançons més acústiques i personals. I per últim, la Cabanya va inundar de bon rotllo la Sala Polivalent amb el seu reggae.


Imatges relacionades

 • 171113 palauressona nereabassart

  171113 palauressona nereabassart

 • 171113 palauressona lacabanya

  171113 palauressona lacabanya

 • 171113 palauressona akathis

  171113 palauressona akathis

 • 171113 palauressona antares

  171113 palauressona antares

 • 171113 palauressona debone

  171113 palauressona debone

 • 171113 palauressona ninacintas

  171113 palauressona ninacintas

 • 171113 palauressona nereabassart premi

  171113 palauressona nereabassart premi

 • 171113 palauressona lacabanya premi

  171113 palauressona lacabanya premi

 • 171113 palauressona jurat

  171113 palauressona jurat

Enllaços relacionats