Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

L’Espai Jove L’Escorxador celebra el seu 10è aniversari

14 de juny de 2018Aquest dissabte, 16 de juny, se celebra la festa d’aniversari de l’Espai Jove L’Escorxador, una tarda plena d’activitats:

 • De 18 a 21 h, gimcana, amb la col·laboració de l’Esplai El Botó, entrega de premis, i animació musical a càrrec de la Batukada Festukada
 • A les 21 h, sopar “de traje” i sessió de micro obert
 • A les 22 h, actuació de l’alumnat del taller de teatre social
 • De 22,30 a 00,45 h, concerts del duet de rap Jose i Carlos, Ares i Gabriel, Gerard i la guanyadora del concurs Palau Ressona 2017, Nerea Bassart
 • De 00,45 a 2 h, sessió de DJ amb Gisela Hook

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

 

 

10 anys de cogestió de l’Espai Jove L’Escorxador

 

L’equipament va obrir les seves portes, per primera vegada, el 7 de juny del 2008. Segons el regidor de Joventut, Marc Sanabria, en aquests deu anys, “ha sabut trobar el seu lloc a la vila i demostrar que és útil, ja que és un espai per donar eines als joves, un punt de trobada, un lloc on les entitats juvenils poden sentir-se com a casa i desenvolupar les seves activitats i projectes”.

 

Un dels trets més significatius de l’Espai Jove L’Escorxador és el seu model de cogestió a través del Consell de Centre, format no només per representants de l’Ajuntament, sinó per joves i les seves entitats. Sanabria s’ha mostrat defensor d’aquest tipus de model: “Espero que qualsevol equip de govern que entri a l’Ajuntament continuï apostant per les polítiques de joventut com ho hem fet fins ara, perquè si volem ciutadans que puguin disposar de totes les eines per desenvolupar els seus projectes vitals és imprescindible actuar des de ben jove”. De fet, el regidor veu en l’Espai Jove L’Escorxador “un laboratori d’experiències rigorós”, d’on han nascut polítiques juvenils “que podrien exportar-se a altres àmbits de l’Ajuntament”.


Imatges relacionades

 • Ampliació de l'Espai Jove l'Escorxador.

  Ampliació de l'Espai Jove l'Escorxador.

 • Cartell 10è aniversari de L'Escorxador

  Cartell 10è aniversari de L'Escorxador