Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Palau-solità i Plegamans s'omple de propostes culturals, esportives, cíviques i socials, amb la 2a Mostra d'Entitats

14 de setembre de 2018Més de 30 entitats informaran la ciutadania, aquest dissabte 15 de setembre a la plaça Ca de l'Estruch, les seves activitats i objectius dins d'una programació festiva, a partir de les 10 h fins a les 21 h

 

Després de l'èxit de la 1a Mostra d'entitats en 2017, la Regidoria de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, conjuntament amb les entitats de la vila, tornen a organitzar la 2a Mostra d'entitats. Aquesta vegada es fa sota el lema "Associa't Les entitats fem vila", ja que en paraules de la Regidora Carme Sanz, "necessitàvem un espai més gran, ja que la Mostra ha crescut, i també podrem gaudir de tots els actes millor".

 

La ciutadania tindrà una oportunitat immillorable per informar-se de totes les propostes de les entitats de la vila, i així podran escollir amb quines causes i activitats, s'identifiquen més per poder participar i/o col·laborar com associats o voluntaris segon sigui el cas. Totes les entitats de la vila, necessiten ajuda i voluntaris per desenvolupar les seves activitats que tenen planificades.

 

L'altra finalitat de la Mostra d'entitats, és crear un espai comú per les entitats, ja que elles mateixes són conscients de la necessitat de fer grup i sinergies, amb la finalitat de ser més contundents a l'hora de promocionar les seves activitats. En aquest sentit, L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va crear el Punt VAC a principis del 2016, per ajudar a les entitats en tot el que necessiten, i orientar a les persones de la vila que volen ser voluntaris d'aquestes.

 

Entre les entitats presents en aquesta 2a Mostra, tenim: A.C.O. Expressament, AECC-Catalunya contra el càncer, ADF Agrupació Sardanista, ANC Palau-solità i Plegamans,  Associació Demanoenmano, Associació Dones per les Dones, Associació Patchwork Patch Palau, Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans, Associació Teatral Farrigo-Farrago, Batukada Festukada, Cabres i Vaques, Candombe Bantu, Càritas Parroquial Casal de la Gent Gran, Centro Cultural Andaluz, Club Atlètic Palau, Colla de Geganters i Grallers, Comunitat educativa pels valors (CEVA), Country Can Falguera, Creu Roja,  Estadal del Roser de Sant Genís de Plegamans, FanCon Festival d'Oci Alternatiu, Haribala, Humana Fundación Pueblo para Pueblo, ONGD Palau Solidari, PAH Palau-solità i Plegamans, Penya Barcelonista de Palau-solità i Plegamans, Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, Punt VAC, Scolfing, Club de Rol i Taller de les Arts

  

 

Programació de la 2a Mostra d’entitats

 

11 h                 Inauguració amb Batukada Festukada

 

12.30 h            Actuació de ball del Centro Cultural Andaluz

           

17 h                 Taller i exhibició de Bollywood, a càrrec d'Haribala

 

18 h                 Ballada de sardanes, a càrrec de l'Agrupació Sardanista de Palau-solità i

                        Plegamans

 

18.45 h            Ball en línia del Casal de la Gent Gran

 

19.15 h            Actuació de Country Can Falguera

 

20 h                 Actuació de Candombe Bantu


Imatges relacionades

  • 2a Mostra d'entitats

    2a Mostra d'entitats