Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Els tres mòduls grans de la Pista de Skate es jubilen

18 d'octubre de 2018L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans informa els Skaters i usuaris de les pistes de Skate, que per raons de seguretat, aquest divendres 19 d'octubre començarà a desmuntar els tres mòduls grans de la pista de Skate. L'actuació a la Pista, té previst acabar amb aquest desmuntatge el dissabte 20 d'octubre. Això vol dir, que a partir del diumenge 21 d'octubre, tots els Skaters podran gaudir dels tres mòduls petits que funcionaran fins que acabi la construcció del nou SkatePark de la vila.

El nou SkatePark de Palau-solità i Plegamans

La decisió de construir una nova pista de Skate a la població, forma part de les actuacions estratègiques del Pla Local de Joventut 2018-2021 que es va presentar el passat 4 de juliol a l'Espai Jove l'Escorxador. Per definir com seria el nou SkatePark, la Regidoria de Participació va engegar un procés participatiu on els joves van poder decidir com el volien.


Actualment, el projecte està en fase licitació/adjudicació, i des de l'Ajuntament s'espera al més aviat possible començar amb les obres.


Imatges relacionades

  • Skater

    Skater