Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Més de 200 nens i nenes participen de la festa de cloenda dels Casals i Campus d’Estiu

26 de juliol de 2019Més de 200 infants s’ho han passat d’allò més bé aquest matí en la festa de cloenda dels Casals i Campus d’Estiu organitzats per diversos clubs esportius de la vila amb la col·laboració de l’Ajuntament i per l’escola Can Cladellas. Inflables, jocs d’aigua i ambientació musical han estat els ingredients principals per a la festa que s’ha organitzat a l’aparcament del Pavelló d’Esports Maria Víctor.

 

Als Casals i Campus d’estiu hi han passat prop de 400 nens i nenes que han aprofitat al màxim el mes de vacances, tot fent esport i altres activitats amb companys i companyes de la seva edat i amb monitors formats expressament per tenir cura d'ells i fer-los aprendre i practicar esport.

 

Oriol Lozano, l’alcalde i regidor d’Esports, ha agraït, durant la festa de cloenda, la bona feina feta pels monitors i monitores dels diversos casals: “Tot ha anat molt bé, els casals han pogut oferir una gran varietat d’activitats lúdiques, esportives i formatives a bona part dels infants i joves de la vila que ho han gaudit molt i per això, estem molt agraïts a tot l’equip que ho ha fet possible”.

 

Lozano ha afegit que s’han tingut molt en compte els avisos per calor, modificant-se les activitats i els espais on es duien a terme per no exposar els nens i nenes als riscos dels cops de calor. Les activitats s’han desenvolupat a diversos indrets del municipi, entre els que s’hi compten les instal·lacions de la pista poliesportiva coberta, l’Institut Ramon Casas, l’escola Folch i Torres i les piscines de Santa Magdalena i Sant Carles.

 

Els Casals i Campus esportius agrupaven quatre ofertes diferents: les organitzades pels clubs esportius Futbol Club Palau-solità i Plegamans, Hoquei Club Palau de Plegamans, Club Futbol Salsa Palau-solità i Plegamans i Atlètic Club de Bàsquet Palau de Plegamans (a les quals l’Ajuntament ha aportat uns 5.000 € en ajudes al transport i activitats complementàries); i l’organitzada per l’escola Can Cladellas.

 

El programa s'ha centrat a oferir activitats per afavorir i potenciar els coneixements a través de noves activitats físiques i esportives des del vessant més recreatiu i en incrementar la xarxa relacional dels infants i joves, afavorint el procés de socialització.


Imatges relacionades

 • Cloenda Casals d'Estiu.

  Cloenda Casals d'Estiu.

 • Cloenda Casals d'Estiu.

  Cloenda Casals d'Estiu.

 • Cloenda Casals d'Estiu.

  Cloenda Casals d'Estiu.

 • Cloenda Casals d'Estiu.

  Cloenda Casals d'Estiu.

 • L'equip de monitors i monitores amb l'alcalde Oriol Lozano.

  L'equip de monitors i monitores amb l'alcalde Oriol Lozano.