Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

“Al Carrer NO”, la campanya per conscienciar de la prohibició de beure al carrer

31 de juliol de 2019Consumir begudes alcohòliques al carrer no està permès, segons les ordenances municipals. A més, genera conductes molestes pels veïns i veïnes, percepció d'inseguretat i brutícia a l'espai públic. De vegades fins i tot en zones destinades al joc dels infants. El botelló ens perjudica a tots i totes.

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans engega una campanya de la mà de la Policia Local i Mossos d'Esquadra per conscienciar sobre l'incivisme que provoca aquesta pràctica i informar de les conseqüències i sancions que comporta beure al carrer. La campanya es durà a terme de l’1 fins a l‘11 d'agost.

 

Durant la campanya es prioritzarà la funció  informativa, que podria esdevenir sancionadora en casos de reincidència o conductes greus. Segons les ordenances, el consum de begudes alcohòliques al carrer pot comportar sancions de fins a 900 euros.

 

En el mateix sentit, una comissió en la qual s’hi integren diferents regidories del govern municipal, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i entitats organitzadores de la Festa Major està treballant en un Protocol de Seguretat per la Festa Major, en el qual s'inclou el consum de begudes alcohòliques al carrer i conductes associades. Aquest protocol es presentarà el proper 26 d'agost.


Imatges relacionades

  • Cartell Campanya "Al Carrer NO"

    Cartell Campanya "Al Carrer NO"