Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Sis grups arriben a la gran final del concurs de música jove 'Palau Ressona'

4 de novembre de 2019Els classificats actuaran el 16 de novembre en un concert a la Sala Corral on s’escolliran els guanyadors

 

Els sis grups que actuaran a la final del Palau Ressona del pròxim 16 de novembre ja han sortit a la llum. Concretament, per a la categoria A (21-30 anys) els tres finalistes, dels nou que s’hi van presentar, són: Meda, Parks i Fusion Inbassion. Pel que fa a la categoria B (12-20 anys) els tres finalistes, d’un total de set grups presentats, són: Fast Food, Friday Mood i Vespínitum.

 

Un cop decidits els classificats només cal esperar a la gran final que tindrà lloc a la Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador el pròxim 16 de novembre, amb una nit festiva de música i diversió. El grup que guanyi el concurs en la categoria A, obtindrà com a premi la gravació d’una maqueta, sota la supervisió d’un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals a través de la Cúpula Music. Pel que fa a la categoria B, el premi consisteix en la gravació d’una cançó i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.


Imatges relacionades

  • Cartell Palau Ressona

    Cartell Palau Ressona

Enllaços relacionats