Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

L’Ajuntament i la Fundació Ferrer i Guardia promouen una enquesta entre la ciutadania per ajudar a conèixer la realitat sobre el consum de drogues

13 de gener de 2020El qüestionari es podrà contestar per internet, serà anònim i permetrà elaborar un nou programa amb activitats en l’àmbit de la prevenció

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Fundació Ferrer i Guardia, està treballant en l’elaboració del nou programa de prevenció de drogues i riscos associats pels anys 2019-2022. Igual que en les dues edicions anteriors, aquest proper programa inclourà totes les activitats que es realitzen al municipi dins de l’àmbit de la prevenció de les drogues i d’altres riscos associats.

 

Per tal de conèixer quina es la realitat de la població del municipi i quines són les seves necessitats, s’ha elaborat un qüestionari sobre el consum de diferents substàncies i altres factors de risc relacionats amb la salut.

 

Es per això que des de l’Ajuntament es vol comptar amb la participació dels veïns i veïnes del municipi com a part fonamental en l’elaboració d’aquest nou programa i us convida a participar en l’enquesta abans del 14 de febrer a través de l’enllaç web: qüestionari. També es pot entrar al web de l'Ajuntament palauplegamans.cat i clicar el banner "Qüestionari prevenció drogues".

 

Aquesta enquesta forma part de la diagnosi, el recull de les respostes i l'anàlisi dels resultats es durà a terme únicament per part de la Fundació Ferrer i Guàrdia la qual té un contracte amb l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Les respostes seran destruïdes un cop finalitzat l'anàlisi. 

 

El qüestionari, de 63 preguntes, és totalment confidencial i anònim i les respostes seran analitzades conjuntament per conèixer que pensa la ciutadania de Palau-solità i Plegamans.

 

Grups de discussió

En aquests moments, el nou programa es troba en la fase d’identificació de les necessitats relacionades amb el consum de diferents substàncies i altres factors de risc que puguin incidir en el benestar de la població.

 

Per tal de conèixer quina és la realitat actual de la ciutadania del municipi, s’organitzaran quatre sessions participatives d’aproximadament dues hores adreçades a diferents col·lectius:

 

  • Sessió comunitària oberta a tota la ciutadania: Dimarts 11 de febrer a les 19h a l’Auditori de Can Cortès.
  • Sessió comunitària per a dones: Dimecres 12 de febrer a les 17h a l’Espai Jove l’Escorxador.
  • Sessió per adolescents: Dijous 13 de febrer a les 18:30h a l’Espai Jove l’Escorxador.
  • Sessió per a joves: Dijous 13 de febrer a les 18:30h a l’Espai Jove l’Escorxador.

La Fundació

La Fundació Francisco Ferrer Guardia és una entitat sense ànim de lucre que des de 1987 treballa en l'àmbit de la joventut, l'educació, la participació democràtica, la ciutadania europea i les polítiques públiques, en general. La Fundació és un ‘think tank’ o fàbrica d’idees, generador de coneixement que des de la recerca social aplicada, aporta propostes estratègiques i assessorament a les administracions públiques. A més, dóna suport al moviment associatiu i té aliances amb entitats d'educació popular en tot el territori català.


Imatges relacionades

  • Panoràmica Palau

    Panoràmica Palau

Enllaços relacionats