Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

L’Escorxador acull la tercera trobada sobre la prevenció de l’abandonament escolar prematur

26 de febrer de 2020Una trobada entre persones vinculades als departaments de Joventut que ha servit per posar en comú pràctiques d’èxit i compartir experiències

 

Aquest dimarts 25 de febrer ha tingut lloc a l’Espai Jove l’Escorxador una jornada de trobada per abordar el Projecte de Prevenció de l’Abandonament Escolar Prematur. Aquest treball prové de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i està recollit en el Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020. La trobada ha acollit tècnics i tècniques de Joventut, educadors i educadores, persones professionals implicades en la implementació dels projectes de Palau-solità i Plegamans, Tarragona, Oliana i del Consorci del Lluçanés.

 

Aquesta ha estat la tercera trobada d’Experiències que ha organitzat la Direcció General de Joventut i ha servit per compartir reflexions, identificar pràctiques d’èxit i facilitar orientacions per millorar les actuacions i aplicar-les a altres municipis i territoris.

 

La trobada l’han iniciat la regidora i 1ª tinent d’alcaldia d’Educació i Cultura Eva soler i el director de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch. També s’han presentat les conclusions sobre les dinàmiques destacades dels tres anys de projectes pilots per part de Mawa N’diaye, tècnic de Mobilitat Social de l’Agència Catalana de la Joventut.


Imatges relacionades

  • Trobada Joventut Prevenció Abandonament Escolar Prematur.

    Trobada Joventut Prevenció Abandonament Escolar Prematur.

  • Trobada Joventut Prevenció Abandonament Escolar Prematur.

    Trobada Joventut Prevenció Abandonament Escolar Prematur.