Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Èxit de participació en els directes d’Instagram de l’Escorxador durant el confinament

3 de juliol de 2020L’equip de l’espai jove valora l’opció d’incorporar-los a les seves activitats diàries com a complement dels actes presencials

 

Durant els mesos que ha durat el confinament provocat per la Covid-19, l’Espai Jove l’Escorxador ha programat quatre directes al seu perfil d’Instagram sobre temes relacionats amb la sexualitat i l’afectivitat. Aquestes sessions han obtingut una mitjana de visualitzacions de 257,25 seguidors i seguidores, sent la sessió del 28 de maig titulada ‘Mètodes anticonceptius i de prevenció de malalties de transmissió sexual’, la més vista.  

 

Les sessions es van programar els dijous 21 i 28 de maig i el 4 i 11 de juny, i han sigut un acompanyament emmarcat dins l’àmbit de Salut i Benestar i que forma part del Programa Saluda’t. Els temes abordats s’han relacionat totalment amb els objectius d’aquest Eix de Treball de la Regidoria de Joventut: ‘Les primeres relacions sexuals’; ‘Mètodes anticonceptius i de prevenció de malalties de transmissió sexual’; ‘El plaer sexual’, i ‘Es pot tenir sexe només amb el cos?.

 

Des de l’àrea de Joventut i des de l’Escorxador es fa una valoració molt positiva, ja que actualment compten amb prop de 1.200 seguidors a Instagram i consideren que les accions telemàtiques han sigut molt efectives i útils, on un 22,17% del seu públic a Instagram ha consumit els continguts publicats.

 

Aquests directes han servit a l’equip de l’espai jove poder valorar en un futur seguir realitzant videoconferències com a eina d’apropament al seu públic a més dels tallers presencials, ja que també permeten arribar a més persones que els tallers presencials i les persones joves són més partidàries de l’ús de les xarxes socials. 

 


Imatges relacionades

  • Imatge d'un dels directes d'Instagram de l'Escorxador

    Imatge d'un dels directes d'Instagram de l'Escorxador