Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Sis grups arriben a la gran final del concurs de música jove 'Palau Ressona'

29 d'octubre de 2020Els classificats actuaran el 7 de novembre en un concert a la Sala Corral on s’escolliran els guanyadors

 

Els sis grups que actuaran a la final del Palau Ressona del pròxim 7 de novembre ja han sortit a la llum. Concretament, per a la categoria A (21-30 anys) els tres finalistes, dels 11 que s’hi van presentar, són: Roger Catlau, Sempre Amunt i Saigon. Pel que fa a la categoria B (12-20 anys) els tres finalistes, d’un total de 6 grups presentats, són: Flintt, Friday Mood, Tadpols.

 

Sense públic per la Covid-19

Un cop decidits els classificats només cal esperar a la gran final que tindrà lloc a la Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador el pròxim 7 de novembre, a porta tancada. Arran de les noves restriccions per reduir el contagi de la Covid 19, l'esdeveniment serà sense públic. Començarà a les 17 h i acabarà a les 21 h.

 

Retransmissió en streaming per youtube i facebook klive

Per poder arribar a tothom, la final es retransmetrà en directe pel canal municipal de youtube i pel canal de facebook live de l’Ajuntament.

 

El grup que guanyi el concurs en la categoria A, obtindrà com a premi la gravació d’una maqueta, sota la supervisió d’un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals a través de la Cúpula Music. Pel que fa a la categoria B, el premi consisteix en la gravació d’una cançó i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.


Imatges relacionades

  • Final del Palau Ressona 2020

    Final del Palau Ressona 2020

Enllaços relacionats