Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Presentació d'un estudi sobre el consum de drogues entre els joves palauencs

7 de juliol de 2009El dimecres 8 de juliol, es presenta l'estudi ‘El consum de drogues entre els joves de Palau-solità i Plegamans', a les 19.30h, a l'Espai Jove l'Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n). La presentació és oberta a tothom qui vulgui assistir-hi per conèixer el contingut de l'estudi.

 

L'estudi ha estat realitzat per la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia per encàrrec de les regidories de Joventut, Serveis Socials i Ensenyament de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia és una entitat que, precisament, compta entre els seus objectius “l'estudi i la investigació sobre els temes que afecten la joventut, l'educació i la participació”. A partir dels seus estudis, generen “propostes operatives amb valor afegit en el camp de la recerca social, l'anàlisi de polítiques, la participació i el món associatiu”, tal i com es detalla al lloc web de la Fundació.

 

El regidor de Joventut, Ivan Costa, subratlla “la importància de comptar amb estudis rigorosos sobre aquesta problemàtica per establir actuacions efectives per tal que els joves siguin conscients dels riscos i perjudicis que comporten les drogues i decideixin de forma responsable”. De la mateixa manera, comptar amb un diagnòstic sobre el consum de drogues entre la població jove, “permet orientar les polítiques públiques per tal d'oferir-los vies de sortida i alternatives”, afegeix el regidor.

 

Podeu obtenir més informació al telèfon 93.864.51.18 o a través de l'adreça electrònica joventut@palauplegamans.cat


Imatges relacionades

  • Imatge del cartell de la presentació

    Imatge del cartell de la presentació

Enllaços relacionats