Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Creu Roja organitza a Palau un curs per a cuidadors no professionals de persones dependents

12 de juliol de 2013Creu Roja, juntament amb la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, organitza a Palau-solità i Plegamans un curs adreçat als cuidadors de persones dependents. El curs, en el que hi col·labora l’Ajuntament del municipi, s’ha iniciat aquest matí a la Masia de Can Cortès i tindrà un total de 10 sessions en les que els 24 participants aprendran des de què és la dependència, fins a com conviure i comunicar-se amb la gent gran, entre molts d’altres aspectes.

 

La regidora de Serveis Socials, Carme Cabeza, destaca que “aquest tipus de curs és necessari per a les persones que tenen cura de persones dependents. Compartir les seves experiències els ajuda a afrontar noves situacions sabent com actuar”.

 

Per la seva banda, la regidora de Gent Gran, Carme Sanz, ha manifestat que “els cuidadors són els grans oblidats. Són ells qui fan un gran esforç físic i psíquic i tan de disposar d’eïnes per sentir-se recolzats en la seva tasca diària”.

 

En aquest sentit, la formadora de Creu Roja, destaca que aquest curs per a cuidadors no professionals té dos objectius importants: “Per una banda, conèixer la dependència i compartir experiències, i per altra, que els cuidadors apreguin a cuidar-se a si mateixos”. Creu Roja explica que aquests cursos són molt necessaris i destaca que s’hagin reprès aquest any després que l’any passat no es van poder fer.

 

El curs, que ha començat aquest matí, finalitzarà el proper 18 d’octubre.

 


Imatges relacionades

  • Presentació del curs de cuidadors de persones dependents

    Presentació del curs de cuidadors de persones dependents