Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

L'Ajuntament incorpora tres persones mitjançant un pla d'ocupació de 6 mesos de durada

17 de novembre de 2014L'Ajuntament està realitzant aquesta setmana entrevistes a una vintena de persones per tal de cobrir tres places, 2 com a paleta i 1 com a pintor/a. A banda de fer les tasques corresponents de cada lloc de feina, les persones que es contractin completaran també 90 hores de formació. Ho compaginaran integrades en la plantilla de l'Ajuntament durant 6 mesos, que és el temps de vigència del pla d'ocupació pel qual es contracten, i començaran a treballar el 28 de novembre.

 

Les 20 persones candidates estan empadronades a Palau-solità i Plegamans, es troben sense feina i han esgotat les prestacions. Aquests eren alguns dels requisits per entrar en aquest pla d'ocupació, així com el fet d'estar inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). "És molt important que les persones que busquen feina estiguin apuntades al SOC perquè sovint és un requisit indispensable per entrar en determinats programes", explica Joan Segrelles, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern i regidor d'Ocupació i Empresa.

 

I és que és el SOC l'organisme que ha confeccionat la llista de 20 persones preseleccionades per optar a un dels tres llocs de feina. La selecció final, però, es duu a terme a l'Ajuntament, seguint criteris puntuables que són valorats des dels departaments de Serveis Tècnics, Ocupació i Empresa i Serveis Socials. La formació, la contractació i la remuneració de les tres persones que finalment ocupin els llocs de feina van a càrrec del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO). El finançament prové del SOC i del Fons Social Europeu.


Imatges relacionades

  • Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

    Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats