Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol

Publicada la llista definitiva d'admesos i exclosos als Plans d'Ocupació Municipals

18 de febrer de 2015L'Ajuntament ja ha publicat la llista definitiva d'admesos i exclosos en el procés selectiu dels Plans d'Ocupació 2015 de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La llista es pot consultar al document adjunt i a la pàgina Plans d'Ocupació o presencialment, a la Casa Consistorial, de dilluns a divendres, de 9 a 20h, i dissabte, de 9 a 14h.

 

En aquesta mateixa llista s'anuncia el dia i l'hora en què cadascuna de les persones admeses ha de fer l'entrevista de selecció. Totes les entrevistes estan programades els dies 23, 24 i 25 de febrer.

 

El personal tècnic del servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament serà l'encarregat de fer les entrevistes i valorar-les. Serà des de cadascun dels serveis que ofereixen els diversos llocs de feina on es faran les valoracions dels currículums presentats. Des dels Serveis Socials s'emetrà el dictamen de cadascun dels candidats que optin als llocs de feina en els que es valoren les càrregues familiars.

 

La suma d'aquestes valoracions donarà una puntuació final per a cadascuna de les persones candidates. Així és com se seleccionaran les persones que es contractaran per ocupar els 17 llocs de feina que es convoquen en aquests Plans d'Ocupació Municipal. Aquesta llista definitiva de les persones seleccionades per ser contractades sortirà publicada a mitjans del mes de març. Hi constaran les puntuacions obtingudes per cada candidat o candidata.


Imatges relacionades

  • Sessió informativa dels Plans d'Ocupació Municipals 2015.

    Sessió informativa dels Plans d'Ocupació Municipals 2015.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats