Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Publicada la llista provisional d'admesos i exclosos en la segona convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals

31 de març de 2015L'Ajuntament ja ha publicat la llista provisional d'admesos i exclosos en el procés selectiu de la segona convocatòria dels Plans d'Ocupació 2015 de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La llista es pot consultar a Plans d'Ocupació Municipals o presencialment, a la Casa Consistorial, de dilluns a divendres, de 9 a 20h, i dissabte, de 9 a 14h.

 

Les persones que han resultat excloses de forma provisional poden presentar reclamacions o subsanacions fins al 9 d'abril del 2015.

 

El 14 d'abril es publicarà la llista definitiva de persones admeses, cosa que significa que continuaran com a candidates en aquest procés. En aquesta mateixa llista s'anunciarà el dia i l'hora en què cadascuna d'elles ha de fer l'entrevista de selecció.

 

El personal tècnic del servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament serà l'encarregat de fer les entrevistes i valorar-les. Serà des de cadascun dels serveis que ofereixen els diversos llocs de feina on es faran les valoracions dels currículums presentats. Des dels Serveis Socials s'emetrà el dictamen de cadascun dels candidats que optin als llocs de feina en els que es valoren les càrregues familiars.

 

La suma d'aquestes valoracions donarà una puntuació final per a cadascuna de les persones candidates. Així és com se seleccionaran les persones que es contractaran per ocupar els 5 llocs de feina que es convoquen en aquesta segona convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipal. Aquesta llista definitiva, amb les puntuacions obtingudes per cada candidat, sortirà publicada a mitjans del mes de març. En total, sumant les dues convocatòries dels Plans d'Ocupació Municipals, es contracten 18 de persones.


Imatges relacionades

  • Treballadora contractada en un pla d'ocupació anterior.

    Treballadora contractada en un pla d'ocupació anterior.

Enllaços relacionats