Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Publicada la llista definitiva d'admesos i exclosos en la 2a convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals

14 d'abril de 2015L'anunci inclou la programació de les entrevistes que han de fer els qui continuen en el procés de selecció

 

L'Ajuntament ja ha publicat la llista definitiva d'admesos i exclosos en el procés selectiu de la segona convocatòria dels Plans d'Ocupació 2015 de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La llista es pot consultar a l'enllaç adjunt; i tota la informació relativa, a la pàgina Plans d'Ocupació del web municipal. També es pot fer presencialment, a la Casa Consistorial, de dilluns a divendres, de 9 a 20h, i dissabte, de 9 a 14h.

 

En aquesta mateixa llista s'anuncia el dia i l'hora en què cadascuna de les persones admeses ha de fer l'entrevista de selecció. Totes les entrevistes estan programades els dies 20, 21 i 22 d'abril.

 

El personal tècnic del servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament serà l'encarregat de fer les entrevistes i valorar-les. Serà des de cadascun dels serveis que ofereixen els diversos llocs de feina on es faran les valoracions dels currículums presentats. Des dels Serveis Socials s'emetrà el dictamen de cadascun dels candidats que optin als llocs de feina en els que es valoren les càrregues familiars.

 

La suma d'aquestes valoracions donarà una puntuació final per a cadascuna de les persones candidates. Així és com se seleccionaran les que es contractaran per ocupar els 5 llocs de feina que es volen cobrir en aquesta 2a convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals 2015. La previsió és que comencin a treballar a principis de maig.


Imatges relacionades

  • Dos dels treballadors contractats amb els Plans d'Ocupació Municipals 2015 i que són dos dels tretze seleccionats en la primera convocatòria.

    Dos dels treballadors contractats amb els Plans d'Ocupació Municipals 2015 i que són dos dels tretze seleccionats en la primera convocatòria.

Enllaços relacionats