Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

Llista definitiva de les persones que es contracten en la 2a convocatòria dels Plans d'Ocupació

30 d'abril de 2015L'Ajuntament ja ha publicat la resolució amb les puntuacions finals de les persones candidates als llocs de feina creats en la 2a convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals 2015. En aquesta resolució s'indica quines es contracten per haver obtingut la millor puntuació. La resolució es pot consultar a l'enllaç adjunt, a la pàgina Plans d'Ocupació 2015 del web municipal i presencialment, a la Casa Consistorial, de dilluns a divendres, de 9 a 20h.

 

Es preveu que les persones seleccionades comencin a treballar el 6 de maig. En aquesta segona convocatòria es contracten cinc persones de forma temporal per desenvolupar tasques en diverses àrees del consistori. De les cinc places que s'han convocat, tres estan reservades per a aturats/des amb càrregues familiars i les altres dues per a aturats/des majors de 50 anys.

 

Malgrat ser la 2a convocatòria, aquestes cinc places formen part dels Plans d'Ocupació Municipals 2015 aprovats el passat mes de gener amb un pressupost total de 164.482,65€ per a la contractació temporal de divuit persones, incloent-hi les creades en la 2a convocatòria. Una part, 31.000€, està finançada per l'Ajuntament. La resta, 133.482,65€, prové d'una subvenció atorgada en el marc de la línia de suport al finançament dels plans locals d'ocupació del Protocol General del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015, de la Diputació de Barcelona 


Imatges relacionades

  • Dos dels treballadors contractats amb els Plans d'Ocupació Municipals 2015 i que són dos dels tretze seleccionats en la primera convocatòria.

    Dos dels treballadors contractats amb els Plans d'Ocupació Municipals 2015 i que són dos dels tretze seleccionats en la primera convocatòria.

Enllaços relacionats