Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

Totes les persones contractades amb els Plans d'Ocupació ja treballen en diverses àrees

11 de maig de 2015Les 18 persones contractades en els Plans d'Ocupació Municipals 2015 ja estan desenvolupant les diverses tasques de cada lloc de feina. Aquesta setmana han començat a treballar les 5 persones que han estat contractades en la segona convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals 2015. Aquest grup s'uneix així a les altres 13 persones contractades en la primera convocatòria i que van començar a treballar a principis d'abril.

 

Totes les places convocades han estat destinades a persones que resideixen al municipi i que es trobaven en situació d'atur. A banda d'això, tant en la primera com en la segona convocatòria, se n'han reservat a persones amb càrregues familiars, a majors de 50 anys i una, en concret, per a discapacitats. Tots els contractes tenen una durada de 6 mesos a jornada completa. Ara bé, alguns dels llocs de treball són a mitja jornada per maximitzar l'aprofitament del servei que presta la persona treballadora. En aquests casos, la feina s'allargarà durant un any.

 

Els llocs de feina convocats amb aquests Plans d'Ocupació són variats i reforcen diverses àrees de l'Ajuntament: tècnic/a de biblioteca municipal, tècnic/a dinamitzador/a de biblioteques de les escoles públiques, professionals de les brigades de jardineria, obres i electricitat municipal, arquitecta tècnica...

 

Els Plans d'Ocupació Municpals 2015 estan dotats amb 164.482,65€. Una part, 31.000€, està finançada per l'Ajuntament. La resta, 133.482,65€, prové d'una subvenció atorgada en el marc de la línia de suport al finançament dels plans locals d'ocupació del Protocol General del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015, de la Diputació de Barcelona.


Imatges relacionades

  • Treballadora contractada mitjançant els Plans d'Ocupació Municipals.

    Treballadora contractada mitjançant els Plans d'Ocupació Municipals.

Enllaços relacionats