Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

L'Ajuntament engega l'elaboració d'un pla de qualitat de l'àrea de Serveis Socials

30 de juliol de 2015L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha començat aquest mes de juliol l'elaboració d'un pla de qualitat de l'àrea de Serveis Socials del municipi, amb l'objectiu de millorar-la i optimar els recursos que ofereix. El pla es realitza amb el suport i l'assessorament de la Diputació de Barcelona.

 

Jaume Oliveras, regidor de Serveis Socials, explica que "es preveu que estigui enllestit al febrer, quan es presentaran la diagnosi i les propostes concretes". Així, i després de la fase d'estudi, "s'implementaran accions concretes per millorar en tot allò que sigui possible el servei que l'àrea presta a la ciutadania".

 

En aquest mes de juliol s'ha fet la primera reunió, que han mantingut el propi regidor Oliveras, tècniques dels Serveis Socials municipals i dues responsables de l'àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. Al setembre s'iniciaran els treballs de coneixement i anàlisi integral de l'àrea. Durant l'octubre es faran entrevistes amb les treballadores socials, les educadores, les informadores, l'administrativa i el regidor. Ja al novembre es portaran a terme tallers amb tot el personal de l'àrea. Per últim, entre els mesos de gener i febrer del 2016, es presentarà el resultat de l'estudi, amb la diagnosi i les propostes a dur a terme.


Imatges relacionades

  • Edifici dels Serveis Socials municipals.

    Edifici dels Serveis Socials municipals.