Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre

Uns 2.700 alumnes comencen el curs a les escoles i instituts de la vila

12 de setembre de 2016Un total de 2.731 alumnes han començat avui, 12 de setembre, el curs escolar 2016-2017. Es tracta dels i les estudiants d’educació infantil, primària, secundària i cicles formatius, així com dels infants matriculats a les dues escoles bressol municipals. Tots els centres educatius de la vila han començat el curs amb normalitat.

 

Com cada any, l’Ajuntament, les escoles i els instituts han aprofitat les vacances d’estiu per fer tasques de manteniment i arranjament a les instal·lacions dels diversos centres. Les actuacions que han requerit obres sumen un total de 52.173,22€ invertits. Dins d’aquesta xifra, s’hi compten millores com la renovació de fusteria i de portes, la substitució d’una instal·lació de subministrament d’aigua, la renovació de paviment i actuacions diverses com la instal·lació de baranes o altres elements. A més de les obres, també s’ha aprofitat l’estiu per fer-hi tasques de neteja i desinfeccions i controls de plagues, com ara la del mosquit tigre. A banda, en alguns dels centres s’ha renovat la pintura de diverses dependències.

 

Pel que fa a les beques, les xifres de què disposa l’Ajuntament en aquests moments són provisionals, ja que algunes sol·licituds encara estan pendents de resolució ferma. En qualsevol cas, a dia d’avui, el còmput de beques és el següent:

 

 • Beques menjador a les escoles bressol (a càrrec de l’Ajuntament).
  S’han presentat 14 sol·licituds. Se n’han aprovat 8 i se n’han denegat 6.
 • Beques concedides per a l’adquisició de llibres (a càrrec de l’Ajuntament).
  Educació primària: 93.
  · Educació secundària: 37.
  · Cicles formatius: 6.
 • Beques menjador a l’educació primària (a càrrec del Consell Comarcal del Vallès Occidental i, en un cas, del Consell Comarcal del Vallès Oriental).
  S’han presentat 189 sol·licituds, de les quals s’han aprovat 104. La resta està pendent de confirmació o denegació.

Imatges relacionades

 • 160912 inicicurs folchtorres

  160912 inicicurs folchtorres

 • 160912 inicicurs pasvianants carrerada

  160912 inicicurs pasvianants carrerada