Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

Un Fons Social de CASSA de 18.000 € cobrirà el cost de l’aigua de les famílies de Palau-solità i Plegamans en situació de vulnerabilitat econòmica

16 de maig de 2019CASSA, l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua a Palau-solità i Plegamans posa a disposició de l’Ajuntament fins a 18.000 € anuals per cobrir el cost dels rebuts de l’aigua d’aquelles persones que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica.

 

Els Serveis Socials de l’Ajuntament acreditaran a CASSA els veïns i veïnes que tenen dret a rebre aquesta ajuda per la seva vulnerabilitat econòmica o social. El conveni signat entre les dues parts estableix que de l’import total, 9.000 euros van a càrrec de la pròpia concessionària, i la resta, s’assumirà per part de la Corporació Local dintre de les partides d’ajudes d’urgència. L’aplicació dels ajuts serà per als imports deguts als conceptes de quota de servei i consum d’aigua així com per a la resta d’imports de la factura de l’aigua que es meritin.

 

Aquesta bonificació s’aplicarà en relació al volum de consum raonable d’aigua que s’estipula en 100 litres per habitant i dia. Quedaran exclosos de bonificació els consums que sobrepassin aquest límit. El conveni amb CASSA tindrà efectes fins al 31 de desembre de 2019 i amb possibilitat de renovar-se any per any.

 

D’aquesta manera amb aquest conveni s’executen les obligacions que estableix la Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica. CASSA ha estat la primera companyia de subministraments bàsics que ha dut a terme un acord d’aquestes característiques amb l’Ajuntament i la primera que s’hi va posar en contacte amb anterioritat per atendre situacions de vulnerabilitat econòmica.

 

La companyia d’aigües treballa des de fa temps, en estreta col·laboració amb l’Ajuntament, per garantir que tots els veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans disposin d’aigua potable independentment de la seva situació econòmica.


Imatges relacionades

  • Grup CASSA

    Grup CASSA