Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Nova línia d’ajudes COVID per a habitatge de l’Agència d’Habitatge de Catalunya

29 de maig de 2020El Consell Comarcal del Vallès Occidental reforça la seva atenció de les convocatòries per fer front al lloguer

 

Des del 19 de maig fins el 30 de setembre està oberta la convocatòria de la nova línia d’ajuts COVID, per la qual s'estableixen les condicions d'accés als ajuts per contribuir a minimitzar l'impacte econòmic i social de la COVID-19 en els lloguers de l'habitatge habitual.

 

Es tracta d’ajuts directes per pagar un màxim de 6 mensualitats de lloguer (màxim 900 euros de renda), des d’abril a setembre, per a famílies amb despeses de lloguer i subministraments bàsics que superin el 35% dels seus ingressos. A la demarcació de Barcelona s’estableix la quantia màxima de l’ajut en 750 euros mensuals. Per tant, l’import màxim de la subvenció serà de 4.500€ (6x750€).

 

Les sol·licituds s’aniran resolent per ordre d’entrada al registre de l’AHC (amb tota la documentació justificativa completa) i fins a esgotament de la partida pressupostària. Per tant, quan abans es sol·liciti més possibilitats hi ha d’obtenir una resolució favorable.

 

El Consell Comarcal reforça l’atenció a noves convocatòries d’ajuts al pagament de lloguer

 

L’Oficina Comarcal de l’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat a disposició dels ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans i a diferents poblacions de la comarca, unes convocatòries d’ajudes al pagament del lloguer de l’habitatge.

 

En aquests moments estan en marxa diferents convocatòries, una de les quals de nova creació relacionada amb la Covid-19. Per tal de poder atendre les persones usuàries, s’ha habilitat que les sol·licituds puguin presentar-se telemàticament, i que en els casos de dificultat, es pugui fer el tràmit presencial, sempre amb cita prèvia.

 

Donada la situació actual d’emergència sanitària, es promou la gestió telemàtica de les sol·licituds, per evitar els tràmits presencials i el contacte amb el paper i també per afavorir l’agilitat en la gestió. En aquest enllaç s’accedeix al portal de tràmits de la Generalitat, i a tota la informació. Des de l’Agència també es posa a disposició un telèfon de suport al ciutadà per les consultes que puguin tenir per la seva tramitació: 900.922.841.

 

En casos excepcionals, quan sigui del tot impossible fer la sol·licitud telemàtica, s’atendrà les persones usuàries presencialment, amb cita prèvia que cal sol·licitar al telèfon 93 727 35 34.

 

Es pot trobar tota la informació dels ajuts al web comarcal http://habitatge.ccvoc.cat (apartat novetats)

 

 

 


Imatges relacionades

  • Ajuts habitatge Consell Comarcal

    Ajuts habitatge Consell Comarcal

Enllaços relacionats