Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

Bon balanç de les caminades per a la gent gran

15 de juny de 2009 

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha extret un balanç molt positiu del programa ‘Fes salut caminant', després d'analitzar les xifres de participació i les valoracions dels qui s'hi han apuntat. ‘Fes salut caminant' ha organitzat diverses caminades per l'entorn del municipi, a través dels camps i boscos que envolten Palau-solità i Plegamans.

 

 

La temporada ha durat des del 30 de gener i fins al 29 de maig, celebrant-se una caminada al mes. En cada sortida s'aplegaven entre 15 i 20 persones que anaven acompanyades d'algun dels tècnics d'esports de l'Ajuntament i, en algunes ocasions de la regidora de Gent Gran, Carme Rubí, i de l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla.

 

 

Han pogut participar en aquestes caminades qualsevol veí o veïna del poble major de 60 anys, amb l'única condició d'haver-se inscrit prèviament. En totes les sortides es realitzava una petita pausa per compartir un esmorzar de germanor. El programa s'encetarà de nou en la temporada vinent, ja que s'atura durant l'estiu.

 


Imatge
Sortida maig

Imatges relacionades

 • Sortida maig

  Sortida maig

 • Caminada febrer

  Caminada febrer

 • caminada abril

  caminada abril

 • Caminada maig

  Caminada maig