Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

L'ONG Palau Solidari omple el Teatre de la Vila

28 de setembre de 2009L'ONG palauenca Palau Solidari va omplir de gom a gom el Teatre de la Vila en la trobada Solid 2009, que va organitzar en la tarda del dissabte 26 de setembre. Els assistents van poder conèixer la gran tasca que han fet al Perú les voluntàries de l'organització que hi van anar per fer projectes de cooperació.

 

La Laura, la Sílvia, la Sabrina i la Rosa, les quatre voluntàries que enguany han viatjat al país andí amb Palau Solidari, van oferir una conferència amb la qual van apropar al públic la difícil realitat que viuen moltes comunitats al Perú i els projectes de cooperació en els quals han estat treballant-hi. A banda de la conferència, Solid 2009 va presentar una exposició a la Sala Polivalent de fotografies fetes al Perú i de productes artesans de la zona. Després de la conferència de les quatre voluntàries, l'escenari del Teatre de la Vila va acollir les actuacions del Ballet Folklòric Infantil de Gisela Ramírez i de la Trova Cubana. Ambdós grups van entusiasmar el públic que s'hi va congregar.

 

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, va agrair davant de tots els presents “l'assistència de tanta gent per donar suport a unes persones que fan una tasca admirable i molt important de manera desinteressada, amb l'únic propòsit d'ajudar els altres”. Paco Romera, president de Palau Solidari, va agrair també “la resposta de tanta gent i la feina de les voluntàries”. Carme Rubí, regidora de Serveis Socials, qui també va acompanyar als socis i voluntaris de Palau Solidari en l'acte, va lloar la tasca de l'ONG i va voler recordar que “la regidoria de Serveis Socials sempre farà costat a les persones que, com els qui formen part de Palau Solidari, fan de la solidaritat la seva actitud vital”.

 

Solid 2009 va ser organitzat per Palau Solidari, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Grup Vivó, Subesa i Uni Post Palau. El pròxim acte públic de Palau Solidari s'esdevindrà en la propera Fira Palau, que se celebra els dies 2, 3 i 4 d'octubre. L'ONG hi instal·larà el seu propi estand, on presentaran a tothom la gran feina que fan i atendran les persones que vulguin col·laborar-hi, ja sigui com a socis o voluntaris. Palau Solidari és una ONG que treballa en temes de cooperació internacional, de defensa del medi ambient i de promoció de drets com el d'accés a la cultura, l'educació, la sanitat..., entre altres. A més, compta amb un programa d'apadrinament d'infants que ja ajuda a 230 nens i nenes i treballa en temes de solidaritat dins el món local, com la campanya Cap Nen Sense Joguina. Actualment Palau Solidari compta amb 170 socis i 35 voluntaris.


Imatges relacionades

 • Ballarins del Grup Folklòric Infantil

  Ballarins del Grup Folklòric Infantil

 • Mercè Pla, Carme Romera i Paco Romera davant el públic

  Mercè Pla, Carme Romera i Paco Romera davant el públic

 • Públic a Solid 2009

  Públic a Solid 2009

 • Voluntàries de Palau Solidari

  Voluntàries de Palau Solidari

 • Grup Folklòric Infantil

  Grup Folklòric Infantil

 • Trova Cubana

  Trova Cubana

 • Exposició de fotografies i productes artesans

  Exposició de fotografies i productes artesans

Enllaços relacionats