Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Alumnes de l’Escola Palau visiten la Casa Consistorial

20 de març de 2013Una quarantena de nens i nenes, alumnes de 3r de primària de l’Escola Palau, han visitat aquest matí la Casa Consistorial. Els han acompanyat l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el Tinent d’Alcaldia d’Educació i Cultura, Joan Carles Tinoco, el regidor de Cultura, Comerç, Turisme i Esports, Miquel Rovira, i la regidora d’Espais Públics, Gent Gran i Festes, Carme Sanz.

 

Com ja és habitual en les recepcions a escolars, la visita ha començat a la Sala de Plens. Allà, els nens han pogut fer tota mena de preguntes. Els ha interessat saber quina feina fan els regidors i regidores i com funciona la institució, com s’organitzen les festes o quin és el procés de reciclatge un cop se separen els residus i es llencen als contenidors de forma selectiva.

 

Després de les preguntes i les respostes, els escolars han recorregut diverses dependències de la Casa Consistorial. Un dels llocs on s’han aturat més temps ha estat a la sala on s’ubica el Servei d’Atenció Ciutadana. Allà els han explicat que és l’indret on se solucionen els dubtes i les demandes dels ciutadans i com cal fer determinades gestions. Abans d’acomiadar-se els visitants i els amfitrions han posat per a la foto de família a les escales de l’edifici.


Imatges relacionades

  • Teresa Padrós, Carme Sanz i Joan Carles Tinoco amb el primer grup d'alumnes de l'Escola Palau

    Teresa Padrós, Carme Sanz i Joan Carles Tinoco amb el primer grup d'alumnes de l'Escola Palau

  • El segon grup de nens i nenes, amb els amfitrions, a l'escala de la Casa Consistorial

    El segon grup de nens i nenes, amb els amfitrions, a l'escala de la Casa Consistorial

  • La sala on s'ubica el Servei d'Atenció Ciutadana ha despertat molt d'interès

    La sala on s'ubica el Servei d'Atenció Ciutadana ha despertat molt d'interès

Enllaços relacionats