Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

L'Ajuntament realitza millores en centres educatius durant les vacances escolars

5 d'agost de 2013L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans realitza feines de manteniment i millora en diversos centres educatius aprofitant les vacances escolars de l'estiu. Les actuacions se centren aquests dies en les dues escoles bressol municipals, el Sol i Patufet, i a l'Escola Josep M. Folch i Torres.

 

El Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura, Joan Carles Tinoco, explica que "gràcies als dos anys de contenció en la despesa que ha fet l'Ajuntament, en aquest exercici hem pogut disposar de més recursos per invertir i fer millores als centres educatius". El total previst per aquest concepte en l'any 2013 se situa al voltant dels 77.000€. Si bé durant aquestes setmanes els treballs es concentren als centres esmentats, Tinoco especifica que "hi ha previstes altres obres en altres escoles, atenent a les necessitats de cadascuna i tenint en compte aspectes vinculats a la seguretat i al consum energètic dels centres, perquè siguin més eficients i més sostenibles".

 

En concret, durant aquests dies s'està renovant la pintura de les parets d'estances interiors de les dues escoles bressol municipals. Per dur a terme aquesta tasca, l'Ajuntament ha comptat amb la donació solidària de pintura que ha fet l'empresa PIVEMA. A més, s'hi fan altres millores com el canvi de les manetes de les portes, la renovació d'antipinçadits -que són les proteccions que es col·loquen a les portes per evitar que els infants puguin introduir els dits entre la porta i el marc i patir així un accident-, la reparació de la porta d'entrada de l'Escola Bressol Patufet i la instal·lació d'una de nova a l'Escola Bressol el Sol, centre on també s'instal·la un tendal per limitar la insolació. En paral·lel es col·loquen també nous protectors a les parets. A l'Escola Josep M. Folch i Torres s'hi renova el paviment de formigó d'una part del pati, així com l'arrebossat d'una part de les parets que fan de tanca del recinte. A més, s'hi fan millores a la façana de l'edifici principal, en el qual també se substitueixen algunes teules trencades i s'hi renova el paviment del vestíbul. Una part d'aquestes feines es duen a terme amb treballadors de les Brigades Municipals.


Imatges relacionades

  • Operaris pinten l'estança principal de l'Escola Bressol Patufet

    Operaris pinten l'estança principal de l'Escola Bressol Patufet

  • Escola Bressol Patufet

    Escola Bressol Patufet

  • Entre altres millores, s'ha renovat el paviment de formigó de part del pati de l'Escola Josep M. Folch i Torres

    Entre altres millores, s'ha renovat el paviment de formigó de part del pati de l'Escola Josep M. Folch i Torres