Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

L'Ajuntament realitza millores a les escoles aprofitant les vacances de Nadal

23 de desembre de 2013L'Ajuntament realitza diverses obres de manteniment i millora a diverses escoles del municipi aprofitant les vacances de Nadal dels centres. La inversió total per dur a terme aquestes obres suposa una despesa per a l'Ajuntament de 27.142,84€. Els treballs es realitzen a les escoles Josep Maria Folch i Torres, Palau i Can Cladellas.

 

A l'Escola Josep M. Folch i Torres, la més antiga del municipi, s'hi concentren bona part de les obres. En primer lloc, es rehabilita un edifici complementari que es troba al pati del centre i que s'utilitza com a magatzem. S'hi renova la coberta perquè l'antiga estava malmesa, cosa que provocava filtracions d'aigua a l'interior de l'edifici. També s'eliminen els lavabos que contenia, ja que estaven en desús i en mal estat. A més, es rehabilita la façana i s'hi fan millores de fusteria i pintura. A banda, s'acondiciona una zona situada en un altre punt del pati de l'escola, pavimentant-la, per crear-hi un aparcament de bicicletes.

 

A l'Escola Palau es pinten de nou diversos espais de l'interior de l'edifici, com el vestíbul i els passadissos. En paral·lel, es pavimenta una part del pati per crear un camí de formigó que comuniqui l'edifici amb l'entrada que dóna accés al recinte des de la rambla del Sol. La superfície que es pavimenta té una extensió de 172 metres quadrats.

 

Per últim, es faran treballs de manteniment i de reparació de diversos elements als patis de les tres escoles esmentades, tals com la renovació del sauló o la renovació de tanques malmeses.


Imatges relacionades

  • Escola Palau

    Escola Palau

  • Escola Folch i Torres

    Escola Folch i Torres

  • Escola Can Cladellas

    Escola Can Cladellas