Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Els alumnes de 3r de primària de l'Escola Can Cladellas visiten l'Ajuntament

12 de març de 2014Uns cinquanta alumnes de 3r de primària de l'Escola Can Cladellas han visitat aquest matí la Casa Consistorial, seu principal de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Han realitzat la visita repartits en dos torns. En tots dos han fet d'amfitrions l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el regidor d'Esports, Cultura, Comerç i Turisme, Miquel Rovira.

 

Les visites han començat al Saló de Plens, on els nens i nenes han escoltat l'explicació de l'Alcaldessa sobre el funcionament de la institució i algunes curiositats. Tot seguit els alumnes han disparat tota mena de preguntes sobre les responsabilitats i la feina que implica exercir de batlle o regidor, si a Padrós li agrada ser Alcaldessa, quants anys fa que es dedica a aquesta tasca, les feines anteriors que ha desenvolupat... També han preguntat sobre monuments i el patrimoni del poble, així com dubtes i curiositats sobre la història de la vila. A més, han expressat aspectes que els agraden del municipi i altres que no. Entre les coses positives han citat el camp de futbol, el pavelló d'esports i el Castell de Plegamans. En canvi, han criticat l'única gasolinera del municipi, el fet que no hi hagi discoteques per a nens i nenes i els comportaments incívics d'aquelles persones que embruten els carrers abandonant les deixalles o que pinten parets, entre altres temes.

 

Després, i com ja és costum, s'han dividit els alumnes en grups més petits per visitar diverses dependències de la Casa Consistorial, com el despatx d'Alcaldia, l'àrea d'administració i gestió econòmica o la Sala del Comú, on sempre desperta molt d'interès el quadre de Zorrilla dedicat al municipi. Per finalitzar la visita, ambdós grups han posat per a la fotografia de família a les escales de l'edifici.


Imatges relacionades

 • 140312 visitaajuntament cancladellas 2ngrup escales

  140312 visitaajuntament cancladellas 2ngrup escales

 • 140312 visitaajuntament cancladellas 1rgrup escala

  140312 visitaajuntament cancladellas 1rgrup escala

 • 140312 visitaajuntament cancladellas 1rgrup salaplens

  140312 visitaajuntament cancladellas 1rgrup salaplens

 • 140312 visitaajuntament cancladellas 1rgrup despatxalcaldia

  140312 visitaajuntament cancladellas 1rgrup despatxalcaldia

 • 140312 visitaajuntament cancladellas 2ngrup salacomu

  140312 visitaajuntament cancladellas 2ngrup salacomu

Enllaços relacionats