Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Més de 300 alumnes omplen la plaça de Ca l'Estruch en motiu de la Gimcamàtica

12 de maig de 2014Aquest matí 366 alumnes de 6è de primària i 1r d'ESO dels centres educatius del municipi s'han aplegat a la plaça de Ca l'Estruch per participar en la 4a edició de la Gimcamàtica, que s'organitza cada dos anys. L'activitat es fa coincidir amb la celebració del Dia Mundial de les Matemàtiques.

 

Els alumnes elaboren problemes i enigmes matemàtics que els altres han de resoldre. Tots ells traslladen els jocs, murals i altres elements que han creat fins a la plaça per tal que els demés facin les operacions i càlculs necessaris per trobar la solució. En total, han desplegat 92 proves que versen sobre l'univers, tema de la Gimcamàtica d'enguany.

 

Joan Carles Tinoco, Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura, subratlla que "la Gimcamàtica és una gran iniciativa per potenciar l'interès dels alumnes per les matemàtiques". En aquest mateix sentit s'han pronunciat alguns dels professors que treballen la Gimcamàtica durant el curs amb els alumnes en declaracions que han fet a Ràdio Palau. Asseguren que així es fan més divertides les matemàtiques i s'obtenen resultats molt positius. Algunes de les proves que els nois i noies s'han esforçat per resoldre a la plaça es presentaran a alumnes de magisteri de la Universitat Autònoma de Barcelona com a exemple pràctic d'activitat lúdica i educativa.


Imatges relacionades

  • 140512 gimcamatica02

    140512 gimcamatica02

  • 140512 gimcamatica01

    140512 gimcamatica01

  • Edició de l'any 2012 de la Gimcamàtica.

    Edició de l'any 2012 de la Gimcamàtica.