Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 17 de setembre

La Fundació CASSA lliura els premis del Concurs de Dibuix

6 de febrer de 2015Cinc alumnes i una escola de la vila s'enduen diversos premis

 

La Masia de Can Cortès va acollir ahir a la tarda l'acte de lliurament de premis del Concurs de Dibuix que cada any organitza la Fundació CASSA, empresa concessionària del servei de subministrament d'aigua potable al municipi. Aquesta és la 15a edició d'aquest concurs al municipi. Enguany hi han participat 59 alumnes de 5è de primària de les escoles Palau i Josep M. Folch i Torres.

 

Josep M. Manyosa, director de concessions de CASSA, Joan Carles Tinoco, Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, i Miquel Rovira, regidor de Cultura del consistori, van ser els encarregats de lliurar els premis als alumnes. "Val molt la pena la conscienciació sobre el fet que l'aigua és un bé preuat i cal saber tot el que hi al darrere perquè surti aigua en condicions de les aixetes", va dir Manyosa, qui va afegir que "molts pares comenten com els seus fills els hi recorden que cal tancar l'aixeta; només per això ja podem dir que hem guanyat molt". Al seu torn, el regidor Tinoco va posar en valor "la tasca educativa tan important d'aquesta iniciativa, també pel que fa a la conscienciació de tenir cura dels recursos".

 

L'Escola Palau, centre on estudia el guanyador del primer premi, va rebre per aquesta raó un val de material escolar valorat en 150€. El primer premi ha consistit en una bicicleta de muntanya. El segon, en un iPod nano. Els tres accèssits, en un reproductor MP4. Tots els nens i nenes participants han rebut un diccionari català-anglès com a detall sorpresa. La relació de premiats en el concurs és la següent:

 

 • 1r premi: Xavi Corral, de l'Escola Palau.
 • 2n premi: Ashley Soriano, de l'Escola Josep M. Folch i Torres.
 • Accèssit: Andrea González, de l'Escola Palau.
 • Accèssit: Judith Nocete, de l'Escola Palau.
 • Accèssit: Rita Villalba, de l'Escola Palau.

 

Les il·lustracions que han presentat els alumnes havien d'estar relacionades amb l'aigua. De fet, el Concurs de Dibuix de la Fundació CASSA és part del programa mediambiental EduCASSA que s'ofereix a les escoles. En aquest curs hi participen les escoles Folch i Torres, Palau i Can Cladellas, on s'hi fan diverses activitats a més a més del Concurs de Diubuix. D'una banda, l'anomenada 'El cicle integral de l'aigua', per a alumnes de 5è de primària, que posa una atenció especial en la depuració de les aigües residuals i inclou una visita a la depuradora del riu Ripoll i un experiment de laboratori. De l'altra, alumnes de 2n i 3r de primària fan l'activitat 'L'aigua es transforma', mentre que els nens i nenes més petits, de P4 i P5, fan la seva primera capbussada en la coneixença del cicle de l'aigua mitjançant contes i jocs.

 

Més enllà del programa educatiu, CASSA també ha premiat Juan Riera, veí de Palau-solità i Plegamans, amb un iPad en resultar guanyador de la campanya sobre la factura sense paper de CASSA. Josep M. Manyosa, gerent de concessions de CASSA, va ser l'encarregat de lliurar el premi a Riera, també a la Masia de Can Cortès.


Imatges relacionades

 • Bona part dels premiats en el Concurs de Dibuix de CASSA.

  Bona part dels premiats en el Concurs de Dibuix de CASSA.

 • Veí de Palau-solità i Plegamans premiat en el sorteig de la campanya sobre la factura sense paper, acompanyat de la seva dona i la seva neta i els senyors Manyosa i Tinoco. Imatge del Departament de Comunicació i RRPP de CASSA.

  Veí de Palau-solità i Plegamans premiat en el sorteig de la campanya sobre la factura sense paper, acompanyat de la seva dona i la seva neta i els senyors Manyosa i Tinoco. Imatge del Departament de Comunicació i RRPP de CASSA.

Enllaços relacionats